miercuri, iunie 11, 2008

Mass mania - suntem invadati de honoluci

Daca va intrebati inca o data ce sunt aia honoluci.. api dragii tatei, honolucii sunt astia care n-au somn si-o freaca la rece pe net

..dintre sutele de mass-uri idioate pe care le primesc pe messenger gen: donez proteza ombilicala, sange, ce inseamna iubirea (`va`n p*la mea), emo, apasa F4 de 3 ori apoi da-te cu capu de monitor de 16 ori etc, sunt cateva care mi-au placut:

"The 3 fastest ways of communication in the world are : 1 Tele-fax 2 Tele-phone 3 Tell-a-woman. Need it faster ?? Ask her not to tell anyone."

"Hai sa jucam un joc, se cheama MAGIC: vii la mine acasa, facem sex si apoi dispari!"

O sa mai scriu in timp daca voi mai gasi ceva demn de luat in seama.

Margelatu` se intoarce.. si cade

..uitandu-ma intr-o zi pe youtube la niste parodii, am gasit filmuletul asta in care Margelatu` este depasit de situatie (putem sa-l numim 'situatie' pe slabanul de la masa) si face trosc:



ee?

Femeia isi deschide caile mai usor..

"Toate femeile sunt curve, mai punti mama mea si sora-mea. Dar sa nu uitam ca si ele sunt femei" Napoleon

..am colindat in lung si-n lat si am gasit pe blogul lui fulgerica o farsa mai veche de a lui Buzdugan, dar care inca mai face senzatii in randul honolucilor:

Uite emo, nu e emo.. f*tu-l-as de emo..


Emo Test Results:

You are 18% EMO

Nu sunt emo, multumesc lui Dumnezeu (cum dracu s-au raspandit in halul asta?)


Test facut pe: www.testemo.com

PS: care esti emo sa nu-mi bocesti prin coltul paginii..

Dau "cupixul" dau cu parul

..maneledevis, este un blog creat de un manelist care initial lua la p*la pe rockeri, pe cocalari.com si pe toti ce-i potrivnici intalniti in drumul sau 'devis'.. prin remarcile sale, comenturi si postari (exprimate foarte direct - la obiect - in mod mizer), baiatul nostru ajunge in varful toPului wordpress apoi isi arata adevarata intentie:

"Ceea ce s-a desfasurat in ultimele doua zile ar putea fi cu usurinta cel mai reusit experiment social de pe internet realizat vreodata in Romania. Ce scop am avut? Sa ajung pe primul loc in wordpress? Am mai fost cu blogul meu propriu. Adevaratul tel al acestei sarade a fost acela de a demonstra spiritul de turma de care dati dovada, dragi utilizatori ai internetului. Cat de usor puteti fi manipulati, dragii mei. Atunci cand convingerile v-au fost lezate ati sarit imediat pe cel din spatele blogului si l-ati atacat fara mila. Nu v-ati gandit ca ii atacati convingerile sale bune sau rele."

..in scandal au fost implicati si alti blogeri care-l acuzau ca este un cocalar respectiv un manelist de joasa speta etc, iar dupa rasturnarea de situatie l-au facut un fel de Zeus.. pentru ca din situatia creata le-a venit si lor un trafic frumusel si astfel le mai citeste lumea blogurile lor de 3 lei.

..ceea ce ma mira pe mine este faptul ca desi blogerul de pe maneledevis a renuntat la motto-ul lui care a ridicat cateva sute de voci: "Sunt ceea ce sunt si ma doare in pula. Ascult manele si gata. E de ajuns." si acum il reneaga, iar de acuzatori este considerat genial, si-a pastrat acelasi stil agramat care l-a urcat pe scara ierarhica..

..in fine s-a discutat prea mult pe alte bloguri despre acest trolling,asa ca daca va intereseaza mergeti direct la sursa de infectie:

cupixul.wordpress.com
ipoblog.wordpress.com
maneledevis.wordpress.com

Voteaza cu Muia

..esti cu Muia? pro sau contra

..dupa ce PSD-istii l-au facut vedeta pe Vasile Laba in blogosfera romaneasca, tot ei recunosc ca sunt cu Muia