joi, iunie 12, 2008

Nu stiam ce am..

Noaptea asta am petrecuto in fata pc-ului, nu stiam de ce naiba nu-mi vine somnu si ce-i cu starea asta pe mine. Faptul e ca.. implinesc 20 de ani, schimb prefixul, creste barba, schimb orasul..

..o groaza de senzatii vagi in capul meu si nu stiu cu care sa ma obisnuiesc, cum si in ce fel sa o tratez pe fiecare. Faza e ca nu mai am 17, 18, 19 ani, ci 20. Am schimbat prefixul asta si-i apasator.. parca am pierdut legatura cu cele intamplate in deceniul trecut... ..vine varsta de 21 si cred ca atunci o sa ma simt mai bine si mai tanar, ca la inceput de deceniu, la inceput de cariera, iar daca tot nu o sa ma simt bine, imi pun niste toale mai largi pe mine, ma vopsesc/ma rad in cap.. mai pun un cercel, il scot, ma uit la un desen animat, ceva fac sa ma simt.. in pielea mea pentru ca eu sunt insetat de viata!! nu un honoluc!

Curioasa treaba cu blogareala asta: inainte sa-l fac pe asta (are varsta de 1 zi, la multi ani si lui), aveam obisnuinta sa le citesc pe ale unora dar niciodata nu m-am gandit ca mi-ar trebui si mie unul. Apoi m-am simtit atras, poate de asta am denumit si primul articol in felul ala. Ce-mi place? Faptul ca imi sharez gandurile, ideiile tampeiile, sclipirile de.. sinceritate in fata unor cititori pe care nu-i cunosc, nu le stiu felul de a fi, daca ma inteleg, daca sunt de acord cu mine, pur si simplu nu stiu daca le pasa ce scriu, dar eu ma deliberez, ma simt din ce in ce mai bine si mai destins, ca si cum as face sex la coltul blocului.. sau as sta gol in sensul giratoriu

PS: La multi ani mai honolucule!
PS2: Merci, dar NU SUNT HONOLUC!